Utgivelser

SPIS DEG FRI (2017)

Senere i år gir Skriptor ut en oversettelse – for første gang. Spis deg fri er en norsk oversettelse av den amerikanske boken Bright Line Eating, skrevet av Dr. Susan Peirce Thompson.

Boken er utgitt av Hay House i USA, hvor den ble lansert 21. mars 2017. Uken etter gikk utgivelsen rett inn på New York Times Best Seller List!

Den norske utgaven lanseres i Oslo torsdag 24. august 2017. Klikk her og meld deg på nyhetsbrevet for å bli holdt oppdatert.

Les mer på prosjektets Facebook-side: https://www.facebook.com/BLENorge/

fullsizerender-2ENTUSIASME GJENNOM GENERASJONER (2016)

Skriptor har utgitt boken om Frydenbø i forbindelse med selskapets 100-årsjubileum.

Fortellingen om Frydenbø er en historie om pågangsmot, gründerånd og langsiktighet. Samtidig er det beretningen om krevende prioriteringer og personlige prøvelser. Alle bedriftseiere vet at det å drive en virksomhet ikke er en jobb. Det er en livsstil som påvirker hele familien.

puddefordenGjennom 100 år har familien Gjøvaag og selskapet Frydenbø trosset motgang og fallende markeder, kjempet seg gjennom kriger og revolusjoner og hamlet opp med konkurrenter og konjunkturer. Det har gitt resultater. I 2016 feirer selskapet sine første 100 år. Vi gratulerer!

Les mer:
http://www.bt.no/brandStudio/Frydenbo-i-hundre-830809_1.snd

Redaktør: Irina Lee

Tekst: Irina Lee, Jan Hanchen Michelsen, Jan I. Eliassen, Hans Erik Gjøvaag
Design og ombrekking: Kine Røst
Trykk: 07 Media AS
Opplag: 3000 eks.

bilde 5


UNDERVEIS (2014)

I 2014 har Skriptor samarbeidet med Esholdt Executive Search AS om utgivelsen «Underveis. Vol. 1». Boken formidler tankegodset til sentrale personer i norsk samfunnsliv. Tekstene er basert på personlige intervjuer med toppledere og næringslivsledere gjennomført i 2014.

Esholdt Executive Search ble etablert av Lars Esholdt i 2007 og er et hodejegerselskap med spesialisering innenfor direkte søk av ledere og av ledergrupper.

041014_Finansavisen_Side1

TOPPSAK: Finansavisen lagde en større sak om boken Underveis lørdag 4. oktober 2014, med utgangspunkt i intervjuet med Inge K. Hansen.

Selskapets visjon er å bidra til å skape bærekraftige virksomheter gjennom å anbefale de best kvalifiserte kandidatene til sine kunder i privat og offentlig virksomhet. Fra 2012 til 2014 har selskapet blant annet hatt mandat som rådgiver for Nærings- og fiskeridepartementet for å medvirke til økt mangfold.

Tekst: Lars Esholdt og Thomas Jensen
Redaktør: Irina Lee
Omslagsdesign: Sara Tanderø
Ombrekking: Elisabeth Devold Design / LFP Design
Trykk: 07 Media AS
Opplag: 5000 eks.

Boken er tilgjengelig som gratis e-bok.

IMG_3551

ARKA (2012)
Skriptor ga ut sin første bok våren 2012. Det er historien til bergensbedriften ARKA, som feirer 100-årsjubiluem i 2012. «ARKA – 1912-2012. På vei mot fremtiden med Strømberg Gruppen» er blitt et praktverk på 240 sider.

Boken forteller historien til selskapet ARKA, stiftet av karosserimaker Andreas Rasmussen i 1912. Senere er virksomheten utvidet flere ganger, og er i dag blant Norges ledende påbyggere. Selskapet la også grunnlaget for Strømberg Gruppen, som er en større aktør innen eiendomsutvikling, shipping og transport.

Tekst: Irina Lee
Foto: Sean Murray Meling
Design: Kine Røst
Trykk: 07 Gruppen
Opplag: 3000 eks.